Cats & Monsters: Δυο Βερολινέζοι ανοίγουν το πρώτο vegan παγωτατζίδικο στην Αθήνα

Cats & Monsters: Δυο Βερολινέζοι ανοίγουν το πρώτο vegan παγωτατζίδικο στην Αθήνα

Cats & Monsters: Δυο Βερολινέζοι ανοίγουν το πρώτο vegan παγωτατζίδικο στην Αθήνα

Cats & Monsters: Δυο Βερολινέζοι ανοίγουν το πρώτο vegan παγωτατζίδικο στην Αθήνα: Αυτό το καλοκαίρι ανοίγει το πρώτο αποκλειστικά vegan παγωτατζίδικο στην Αθήνα. Ιδιοκτήτες του «Cats & Monsters» που έρχεται στα Εξάρχεια στις αρχές Αυγούστου είναι ο Franz και η Claudia, ένα ζευγάρι με καταγωγή από το Βερολίνο.

Σε λίγες μέρες ανοίγει το πρώτο αποκλειστικά vegan παγωτατζίδικο στην Αθήνα. Ο λόγος για το «Cats & Monsters» που έρχεται στα Εξάρχεια στις αρχές Αυγούστου. Ιδιοκτήτες του ο  Franz και η Claudia από το Βερολίνο vegan ακτιβιστές και λάτρεις της Ελλάδας, τα παράτησαν όλα και εν μέσω πανδημίας, ήρθαν στην Αθήνα για να ξεκινήσουν το όνειρο τους.

Το παγωτό που θα προσφέρει το «Cats & Monsters» θα έχει ως βάση «γάλα» σόγιας, ρυζιού και βρόμης. Το κατάστημα θα διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία από κρεμώδη, vegan σορμπέ.

Μιλώντας στο iterranews μας είπαν ότι αποφάσισαν να ανοίξουν ένα vegan παγωτατζίδικό επειδή αφενός λατρεύουν τα παγωτά και αφετέρου γιατί κατά τη γνώμη τους υπάρχουν ελάχιστα  καταστήματα παγωτού vegan στον κόσμο και …κανένα στην Ελλάδα.

Για την επιλογή τους να παρατήσουν την Γερμανία και να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα μας είπαν ότι: « Αγαπάμε την Αθήνα, ειδικά τα Εξάρχεια, τους ανθρώπους και τον τρόπο ζωής».

Στην ερώτηση γιατί ονόμασαν το μαγαζί «Cats & Monsters» είπαν: «Είμαστε εθισμένοι στις γάτες και μας αρέσουν επίσης τα τέρατα. Επίσης, οι γάτες μπορούν να είναι τέρατα. Η Αθήνα είναι μια πόλη με γάτες. Έτσι ήταν εύκολο να βρούμε ένα όνομα για το κατάστημά μας».

Τι συμβουλές δίνεται σε όποιον σκέφτεται να ξεκινήσει τη δική του vegan επιχείρηση τους ρώτησα: «Είναι πολύ καλή ιδέα και είναι το μέλλον», είπαν.

Κλείνοντας ρώτησα πως δημιουργείτε ένα παγωτό vegan: «Με πολλή αγάπη. Τα παγωτά μας βασίζονται στο βιολογικό φυτικό γάλα (σόγια, βρώμη ή ρύζι) και έχουμε επίσης κρεμώδη σορμπέ».